Afbeelding galerij

Een blok om afbeeldingen uit te lichten. Net als veel andere blokken een wysiwyg voor een titel en introductie. Vervolgens kun je simpel de foto’s die je uit wil lichten toe voegen door op de knop “afbeeldingen toevoegen” te klikken. Vervolgens kun je een selectie maken van de foto’s die je wil tonen in de galerij en deze toevoegen. Als laatste kan je het aantal kolommen kiezen waarin de afbeeldingen in zullen worden weergegeven.