Formulier

Dit blok wordt gebruikt voor het tonen van formulieren binnen de website. Je selecteert het formulier dat je wil gebruiken en vult eventueel een emailadres in waar het formulier naartoe verzonden moet worden (je kan bij het formulier zelf ook al aangeven waar het naartoe moet worden gestuurd. Met het veld in het paginablok zal dit worden overschreven).

Boven het veld waar je een formulier kan kiezen, staat een linkje met “bekijk hier de beschikbare contactformulieren”. Door hier op te klikken kom je bij het overzicht van alle contactformulieren. Hier kun je de formulieren dus beheren: nieuwe aanmaken en bestaande bewerken.