Het dashboard

Nadat je bent ingelogd, kom je binnen op het dashboard. Hier zijn standaard een aantal dingen weergegeven: Het laatste van Lyfter, updates en onze contactgegevens.

Bij het laatste van Lyfter vind je de laatste berichten die wij op onze blog gedeeld hebben. Onder updates vind je de laatste updates die we op onze core hebben doorgevoerd. Zo kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen waar we mee bezig zijn achter de schermen. En natuurlijk onze contactgegevens voor als je er even niet aan uit komt en onze hulp nodig hebt.

Links in beeld zie je de navigatie. Vanuit hier kun je alle verschillende onderdelen van je website beheren. Het is mogelijk dat jij een custom content type hebt of een andere functionele uitbreiding, jouw menu er misschien net iets anders uitziet dan dat je hier ziet. Mocht je een vraag hebben over een van deze functionaliteiten kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

In deze kennisbank lopen we alleen door alle standaard onderdelen van het CMS heen. Dit zijn: menu, footer, pagina’s, berichten, media, gebruikers, site instellingen.