Inloggen in het CMS

Om aanpassingen te kunnen maken op je website, moet je eerst inloggen in het CMS. Hiervoor ga je naar: [siteurl]/admin (voorbeeld: lyfter.nl/admin). Je komt dan op een scherm die vergelijkbaar is met de afbeelding hieronder. Hier kan je inloggen met je account. Gebruik hiervoor een e-mailadres en wachtwoord. Na het inloggen kom je op het dashboard. Van hieruit kun je navigeren naar alle onderdelen binnen het CMS. Lees hier meer over het dashboard.

*Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Klik simpel op “wachtwoord vergeten” en je kan een nieuw wachtwoord aanmaken.