4. Media

Hier vind je de mediabibliotheek van de website. Hierbij kun je denken aan de afbeeldingen, video’s en pdf’jes. Deze worden automatisch gesorteerd op datum van toevoegen, met de meest recente bovenaan.

Nieuwe bestanden uploaden

Het uploaden van nieuwe bestanden is heel eenvoudig en kan op twee manieren. Allereerst kun je simpelweg bestanden van je computer slepen naar de bibliotheek. Deze worden dan meteen geüpload. De tweede manier is door te klikken op “nieuw bestand” en vervolgens op “bestanden selecteren”. Vervolgens kun je de juiste bestanden selecteren en openen.

Image focus

Binnen je website zul je vaak te maken hebben met bepaalde kaders waarbinnen afbeeldingen worden weergegeven. Hiervoor hebben we de image focus ontwikkelt. Hiermee kun je het focuspunt van de afbeelding aangeven. Dit zorgt ervoor dat dit gedeelte van de foto in ieder geval in het kader weergegeven zal worden. Je kunt het focuspunt simpel verplaatsen door op de cirkel te klikken en verslepen naar de juiste plek.