Het Lyfter woordenboek

We gebruiken ook wel eens termen waar je misschien de betekenis niet van kent. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Op deze pagina vind je al onze vaktermen met uitleg. Mocht je nog een woord tegenkomen dat je niet kent, laat het ons dan weten. Dan voegen wij hem voor je toe!

Vol uitgeschreven: content management system. Dit is waar je de content van je website beheert. Wij maken hiervoor in de basis gebruik van Wordpress en leggen daar ons eigen framework bovenop.

Ons eigen ontwikkelde framework. We leggen deze ook wel eens uit als "onze blokkendoos". Dit vormt de basis van alle websites die we bouwen.

Vol uitgeschreven: Search Engine Optimization

Een pagina die in te zetten is voor marketingdoeleinden (bv. SEO). Hierbij speel je in op het zoekgedrag en de behoeften van je doelgroep.

Actie die ondernomen wordt op je website. Denk hierbij aan: contact opnemen, een offerte aanvragen, aanmelden voor een nieuwsbrief of het bestellen van een product. Welke actie is afhankelijk van jouw doelen.

Het optimaliseren van je website om de conversie te verhogen. Door het gebruik van je website te analyseren kun je vaak kleine aanpassingen doen om het meeste uit je website te halen.

Dit zijn de flexibele blokken die in ons framework zitten. Deze blokken gebruik je bij het inrichten van je pagina's.

Om het beheren van je website zo efficiƫnt mogelijk te maken, kunnen we speciale content types voor je inrichten. Dit zorgt ervoor dat je ze op 1 plek kunt beheren en op meerdere plekken automatisch terug kan laten komen. Een makkelijk voorbeeld hiervan is je blog. Onder het content type berichten kun je de content hiervan beheren en deze met het archief en het uitgelichte blog paginablok op alle pagina's terug laten komen.

Een kopie van de website die we gebruiken om de website volledig in te richten voor livegang of het uitrollen van een nieuwe feature.

servermonitor

Wysiwyg